Workshops

1


Halsband met vlechtwerk naar keuze:


Op deze dag maak je een complete halsband in Tuig of Vetleer, 

gevlochten met Paracord en gevoerd met nappa leer.

Geschikt voor alle rassen en maten.


Prijs 150 euro inclusief lunch en alle materialen


2


Lijnen


Op deze dag maak je een looplijn naar keuze, dat kan een gewone lijn zijn maar ook een jachtlijn of politielijn. 

Deze worden gedeeltelijk gevlochten van vetleer met hondenlijnentouw 10 mm. Daarna omwikkeld met paracord type I


Prijs 99 euro inclusief lunch en alle materialen

3

Combi Workshop


De workshops zijn erg intensief daarom beginnen we altijd met de halsband. Soms is er nog energie en voldoende tijd over en dan is er de mogelijkheid op 1 dag een heel set te maken. 


Prijs 199 euro inclusief lunch en alle materialen

Iets te vieren !! 

familie uitjes, verjaardagen, bedrijfsfeestjes etc.

Maak zelf een mooie halsband en/of lijn voor je hond

geen hond? Een mooie lederen ceintuur behoort ook tot de mogelijkheden 


Workshops

Al heel veel jaren geef ik workshops in het maken van hondenhalsbanden en lijnen. Dat kan van maandag tot en met zaterdag zodat je zelf je vrije dag kan aangeven. Het kan zijn dat je alleen bent maar ook met meerdere, maximaal 4 tot 5 personen die bij elkaar horen of 3 personen die elkaar (nog) niet kennen maar dezelfde passie hebben.

Tijdens de workshops beginnen we gelijk met kleuren combineren, dat is het moeilijkste dus kun je maar gehad hebben. Daarna gaan we gelijk aan het werk. Ik kan natuurlijk uren praten over die koe van welk deel het leer komt maar dat kan ook gewoon onder het polijsten, vlechten of naaien.
Iedereen ontvangt een compleet boekwerkje met pen en notitie mogelijkheden waarin alles goed wordt uitgelegd en alle verkoopadressen van de materialen die we gaan gebruiken.
Tijdens de cursus komt er heel veel informatie op je af, geen nood want ik ga als de band of set klaar is iedere stap nog eens met je doornemen. Als alles dan wat langer duurt is dat hier geen probleem.

Het belangrijkste is dat je veel leert en wellicht een nieuwe hobby of misschien wel een nieuwe onderneming of avontuur ontdekt.
Daarnaast wil ik absoluut dat het ook een dagje UIT moet zijn.
Dat betekent bij Paradoggies “ALL INCLUSIVE”. Dus niks meenemen, alle drankjes zijn in huis, lekkere zoetigheden voor tussendoor en voor de lunch bak ik mijn “bekende broodjes kroket”. De Belgen kennen dat niet maar ze zijn er “zot” op en als ze dan nog eens terug komen is het eerste wat ik hoor, “broodje kroket”. Bij grotere groepen doe ik een beroep op mijn vriend Bakker Bart, die komt me dan redden met rijk belegde bartjes met alles erop en eraan. Zo wordt iedere workshop, groot of klein altijd een succes. Natuurlijk houden we ook rekening met dieetwensen, echter vegetarisch lukt perfect maar Vegan of glutenvrij vergt een beetje overleg vooraf.
Vele komen meerdere malen, niet omdat ze het niet kunnen maar puur voor de gezelligheid en om weer eens iets nieuws te leren.
Paradoggies is dagelijks bezig nieuwe creaties te verzinnen vroeger alleen met paracord maar vandaag de dag puur op leer gebaseerd. Soms lukt dat perfect, soms ook niet maar het oefenen, onderzoeken en proberen kent geen grenzen.


De workshops worden gegeven op de bovenste etage van Planetenlaan 5 in Schijndel


Er zijn 3 verschillende mogelijkheden: